Hé, wat leuk dat je even komt kijken op mijn site! Ik ben Tamara Harberts en ik ben kindervoedingscoach. Interesse voor gezondheid heb ik al van jongs af aan, dat was ook een van de redenen dat ik voor de zorg koos en uiteindelijk ben gaan doorstuderen voor oncologieverpleegkundige. Als oncologieverpleegkundige kreeg ik veel te maken met zieke patiënten die uiteindelijk met een behandeling met medicatie behandeld moesten worden. Ook in mijn omgeving zie ik een toename van ziekte; ”dit moet anders”… bedacht ik mij! Daarom heb ik de opleiding tot kindervoedingscoach gedaan en ben ik mijn eigen onderneming gestart om kinderen en ouders te helpen.

Als kindervoedingscoach wil ik mij hard maken voor een gezonde leefstijl voor kinderen. We hebben voeding nodig om ons lichaam te voorzien van goede voedingsstoffen om zo goed te kunnen functioneren. Daarom is een gezond en gevarieerd eetpatroon belangrijk voor de gezondheid op korte termijn, maar ook voor de gezondheid in de toekomst. Op deze manier geef je je kindje een goede basis mee om zoveel mogelijk te voorkomen dat ze ziek worden.

Vroeger had ik als kind zijnde erge eczeem en vertelde mijn vader dat ik helemaal onder zat en dit openkrabde van de jeuk. Van de huisarts kreeg ik dan hormoonzalf waardoor het ergste brandje geblust werd maar de klachten bleven terugkomen. Mijn vader ging met mij naar een Naturoloog en ik bleek allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen. Ook mijn zoontje is helaas bekend met eczeem. Inmiddels voel ik mij zoveel beter en heeft mijn zoontje geen klachten meer omdat we ons huidige voedingspatroon hebben aangepast. Dit gun ik elk kind en ouder!

”De opleiding tot kindervoedingscoach was voor mij een echte eye-opener, deze kennis wil ik graag met jullie delen!”

Passie voor kindervoeding

Al jaren ben ik geïnteresseerd in voeding en merkte ik wat voor effect dit op mijn lijf heeft. Dit zette mij aan het denken, maar verder dan dat kwam ik niet, totdat mijn zoontje werd geboren en de passie voor kindervoeding ontstond. Door de komst van mijn zoontje ontmoette ik weer veel andere mensen en kwam ik in contact met mijn bootcamp docente die mij vertelde over de opleiding kindervoedingscoach die ze zelf deed.

Mijn droom kwam uit! Ja, dit ga ik ook doen! Inmiddels heb ik de opleiding tot kindervoedingscoach met succes afgerond en weet ik wat gezonde voeding met je lijf doet. Daarover vertel ik jullie op mijn site meer. Heel graag deel ik mijn kennis met jullie, om al die prachtige wonders die jullie op de wereld hebben gezet, zo optimaal mogelijk te voeden om ziekte en zeer te voorkomen op jonge maar ook op oudere leeftijd.

Achtergrond informatie:
Tamara heeft de opleiding tot Kindervoedingscoach gevolgd aan de Better Health Academy.
Deze is geaccrediteerd door de Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen – KTNO
en erkend door vakverenigingen BATC, MBOG en NVST.

Doordat voeding en gezondheid niet alleen haar werk maar ook haar passie is, is Tamara hier altijd mee bezig. Ze verdiept zich veel in gezonde voeding en gezondheid door te lezen, podcasts te luisteren en diverse cursussen te volgen.